Stand 2-2

Céline v. Stal de Etsberg (V: Kovin v. Melang) heeft de stand rechtgetrokken wat betreft het aantal jongens en meisjes wat dit jaar op onze stal geboren is, door op 15 juni het leven te schenken aan een gezond merrieveulen. Het is een hoogbenig vosbont merrieveulen van de hengst Tom v. Velthuizen geworden, waar ik zeer blij van wordt.
Sinds 2018 heb ik Céline pas in mijn bezit, nadat ik haar heb kunnen kopen via de Select Sale in Liessel. Daarom is het ook pas haar tweede veulen die nu bij mij geboren wordt. Vorig jaar was het nog een volledig vos (merrie)veulen, maar dat ze toch ook bont fokt is een mooie opsteker. Ik ben benieuwd hoe dit veulen uit gaat groeien, maar dat ze verschrikkelijk goed kan galopperen met die lange benen, dat heeft ze de afgelopen dagen al meerdere keren bewezen.