Wegens te kort aan ruimte biedt ik deze 2 veelbelovende 2-jarige  hengsten te koop aan. Het zijn 2 sterke vossen en beiden hebben ze de zeer goed bewegende Tom van veldhuizen als vader.   Pepper v.h Westeinde is een zeer sterk gebouwde hengst en meet op dit moment al ruim 100 cm. Als moeder staat Butterfly v.h. Westeinde genoteerd en dit is een eerst premie kroonmerrie die als vader de bekende Sieger van vries heeft. Een zeer goede afstamming dus en zeker een belofte voor de toekomst. Heeft op dit moment al echte hengsten manieren en kan daarom ook ideaal dienen als schouwhengst.
De andere 2 jarige hengst is Pelle v.h Westeinde en deze hengst meet op dit moment ca. 95 cm. Een mooie middenmaat dus. Deze hengst is net als Pelle mooi handmak en heeft als moeder de eerste premie kroonmerrie Debbie v.d. Provincialeweg (V: Ysbrand v.d. Lingenwaard).
Als met al,  2 mooie gezonde, sterke makke hengsten met potentie die ik het liefst samen aan U verkoop, maar apart is natuurlijk ook bespreekbaar.

     Pelle v.h westeinde

 P

Pepper v.h westeinde

Vrijdag 18 mei 2023 is Pepper verhuisd naar Friesland, waar hij zijn nut moet gaan bewijzen tussen de grote zwarten parels omdat hij daar als schouwhengst dienst zal gaan doen.
Zondag 21 mei is Pelle afgeleverd in Schellinkhout, waar hij zijn leven als ruin zal vervolgen en als knuffelpony dienst gaan doen.