Wegens te kort aan ruimte biedt ik deze 2 veelbelovende jaarling hengsten te koop aan. Het zijn 2 sterke vossen en beiden hebben ze de zeer goed bewegende Tom van veldhuizen als vader.   Hij heeft deze goede bewegingen duidelijk doorgegeven, zoals te zien is op de bewegingsfoto van Pepper v.h Westeinde. Dit is een zeer sterk gebouwde hengst en meet op dit moment al ruim 100 cm. Als moeder staat Butterfly v.h. Westeinde genoteerd en dit is een eerst premie kroonmerrie die als vader de bekende Sieger van vries heeft. Een zeer goede afstamming dus en zeker een belofte voor de toekomst, al moet ik erbij vermelden dat Pepper op dit moment niet al te best in zijn manen zit, omdat hij in een koppel heeft gelopen en een minihengstje meermalen in zijn manenkam heeft gehangen. Dit zal zeker weer aangroeien, maar hier is een jaartje geduld voor nodig.
De andere bijna 2 jarige hengst is Pelle v.h Westeinde en deze hengst meet op dit moment ca. 95 cm. Een mooie middenmaat dus. Deze hengst is net als Pelle mooi handmak en heeft als moeder de eerste premie kroonmerrie Debbie v.d. Provincialeweg (V: Ysbrand v.d. Lingenwaard).
Als met al,  2 mooie gezonde, sterke makke hengsten met potentie die ik het liefst samen aan U verkoop, maar apart is natuurlijk ook bespreekbaar.

Pelle v.h westeinde

Pepper v.h westeinde